Diemme

Diemme Footwear er et samarbejde mellem den italienske sko fabrikant Calzaturificio Diemme, det norske salgs- og designfirma Blender Agency, japanske salgs- og designfirma GMT Tokyo og den svenske distributør MnO International.
Alle Diemme sko fremstilles på Calzaturificio Diemme-fabrikken i Montebelluna, Italien, som har 20 års erfaring inden for jagt, bjergbestigning, trekking, sikkerhed og militære segmenter og producerer derudover for mærker som Maison Martin Margiela, Chanel, Gucci, Bottega Veneta og Salvatore Ferragamo.
Diemmes producerer alt fra sneakers og lettere fodtøj til jagt- og støvler til bjergbestigning, der også kan bruges til almen brug. Diemme producerer varer af højeste kvalitet med en usædvanlig høj komfort. Det anvendte læder er fra italienske garverier samt importerede læder fra verdensberømte garverier som Horween Leather, C.F. Stead og Eduard Gallusser AG. Tekstiler er fra italienske leverandører Morelli Tessuti og Limonta, og importerede tekstiler fra German Sympatex og Swiss Schoeller Textiles AG.

< >