0

Emilies August FavoritterModel og DJ, Emilie Lilja, har udvalgt denne måneds favoritter og delt hendes sommerplaner med os.
Lilja's stil er afslappet og sporty, men altid misundelsesværdig cool. Vi glæder os iøvrigt til at høre mere om hendes nyeste projekt, Lilja Training, der skulle være lige på trapperne.


ØRESTIK FRA SOPHIE BILLE BRAHE. Det var kærlighed ved første blik dengang den kollektion kom. Har dog aldrig købt den fordi jeg konsekvent altid taber mine ørestiks og frygten for denne skulle lide samme skæbne, har gjort at jeg har ladet være. Hvilket jo egentlig er virkelig fjollet? Måske skulle jeg bare tage mig sammen og købe den og så lade være med at jinxe det."

SHORTS FRA NUÉ NOTES. "De her er skabt til mig - kombinationen af min yndlingsfarve (blå) og det drengede bokseshorts look gør, at de her shorts skal sidde på mig hele august måned hvis de danske vejrguder tillader det."

SOLBRILLER FRA KAIBOSH. "Min kærestes solbrille-mani har smittet af på mig og jeg kan nu aldrig få nok solbriller. Efter jeg spillede til Kaibosh´ butiksåbning for et par måneder siden, gik det op for mig hvor mange gode briller de har - og til en ualmindelig rimelig pris. Jeg er allerede stolt ejer af deres City Survivor i turkis og de rose farvede tror jeg vil klæde mig når jeg skal spille fandango til modeugen her i August.""Jeg er lige kommet hjem fra en måneds roadtrip og skal nærmest direkte på Skanderborg Festival i den første uge af August, hvilket jeg glæder mig helt sindssygt til! Jeg skal drikke fadøl ad libitum og skråle højt til blandt andre Sia, Sting, Rihanna og Kim Larsen."
PRODUKTER FRA L:A BRUKET. "Fordi jeg allerede ejer og elsker deres læbepomade, håndsæbe, håndcreme og duftlys. Ps. Det er også en virkelig god værtindegave!"

BLUSE FRA LOVECHILD 1979. "
Farven er genial til den tan jeg lige har kæmpet for gennem en måneds roadtrip i Italien og så mangler jeg altid en simpel, feminin og smuk bluse som denne."