0

Lauras december favoritter


Den smukke danske skuespillerinde, Laura Christensen, er denne måneds favorit. Laura har gennem de sidste 10 år været et kendt ansigt på de danske lærreder fra ungdomsfilmen Råzone i 2006 til dramaer som Kandidaten og Dirch. Senest medvirkede hun i den nyese sæson af tv-serien Dicte, der blev sendt i efteråret. Vi har bedt Laura udvælge nogle af hende december favoritter her fra webshoppen og spurgt hende, hvad hun ønsker sig af oplevelser i denne måned.

Trine Tuxen ring "Elsker hendes enkle og tidsløse design"


Clutch fra TRUSS "Jeg har brug for en lille clutch og kan godt lide, at denne her er en lille smule atypisk. Jeg har tendens til, at gå meget i sort tøj, så den ville knække det sorte outfit en lille smule"


L:A Bruket Body Oil Body Oil "Jeg får simpelthen så tør hud her om vinteren også på kroppen, så en god oile er vigtigt"

Palais Hansen Kempinksi i Wien. "Min mand og jeg har været der en gang før. Vi har en dreng på 6 år og vi har en dejlig, men travl, hverdag. Så hvis vi har tid ( og råd ) til, at tage en weekend på det her luksus hotel, så vil det være fantastisk. Derudover er Wien en utrolig smuk by med mange seværdigheder... Og så må jeg indrømme at jeg glæder mig til juleaften med hele min/vores famile."

Velour sæt fra Lovechild 1979 "Ja, det er jo det fineste Hugh Hefner sæt i den smukkeste farve. Jeg ville bruge det til alle jule og nytårs arrangementer. Det gode er, at du kan skille sættet ad og det fungerer fint hver for sig"


Zimmerli top "Jeg elsker de her undertrøjer. Jeg har en flere af dem. De er lækre at ha på, de varmer og så er de super fine, også at ha inde under en jakke der står lidt åbent, så man lige kan se det øverste af undetrøjen"