0

Maries oktober favoritterMarie Hindkær er 33 og står bag bloggen blameitonfashion.com og er desuden skønhedsredaktør på magasinet Costume. Hun bor i København sammen med sin mand og søn og deres to hunde. Vi har inviteret Marie til at være denne måneds gæst og spurgt ind til hendes drømme køb for oktober. Hun har desuden delt med os, hvad hun glæder sig særligt til her i oktober - og vi forstår hende godt, det lyder så hyggeligt!

Bluse fra 3.1 Phillip Lim "Flæseblusen fra 3.1 Phillip Lim er både sporty og feminin, og perfekt med et miniskirt og et par spidse ankelstøvler, eller til et par højtaljede vide bukser."

Strik fra Lovechild 1979: "Man kan aldrig få for mange lune strikbluser. Jeg har forelsket mig i den smukke lyseblå farve, og er vild med den lidt høje hals og løse pasform."

Pels fra Saks Potts: "Drømmefrakken er fra Saks Potts, og vil lyse op i den mørke vintertid."

"Noget jeg glæder mig til her i oktober er Halloween. Tydeligvis får man andre prioriteter når man får børn, og jeg glæder mig pinligt meget til at tage min søn på 2 år med i Tivoli og kigge på græskar."


Ørering fra Sophie Bille Brahe "Jeg elsker smykker fra Sophie Bille Brahe, og drømmer i øjeblikket om den smukke spiral-ørering, der vil pynte i mit øre hver eneste dag."

ATP støvler "Jeg er på udkig efter et par seje men også komfortable støvler, og dette par fra ATP er et godt bud på den perfekte hverdagsstøvle."

Lip tint fra Kjær Weis "En smule pink på læberne pynter på enhver. Lip tint giver masser af fugt til tørre læber, o gen diskret farve."