0

Milles januar favoritter


En mosgrøn uld frakke, den perfekte taske og smuk diamant ørering - det er blandt ønskerne hos vores Januar gæst. Skuespiller og forfatter, Mille Dinesen om hendes drømme køb fra webshoppen og om, hvad hun glæder sig til at tilbringe hendes januar på. Vi fik et lille indblik i, hvordan resten af året kommer til at se ud for den søde, dygtige skuespiller - og vi er kun lidt misundelige!

Sophie Bille Brahe ørering Elsker formen. Den gør noget godt for øret. Er vild med looket med forskellige små fine øreringe. Har 3 forskellige og denne ville passe så fint ind til det 4. hul, så ville jeg ha' en go kombi af råt og sødt men alt i guld og diskret.

Taske Jérôme Dreyfuss Jeg har det svært med små tasker. Synes det ser fjollet ud på mig og derudover kan jeg godt li' at der er plads til alle de sager jeg gerne vil ha' med mig rundt hver dag. Jeg har været på udkig længe efter den rette og har nu fundet den. Denne her er perfekt i størrelsen og elsker den kan blive større eller mindre alt efter hvor mange vandflasker, magasiner, snacks og tyggegummipakker jeg får hældt ned i den i løbet af dagen.

RMS concealer Har næsten lige opdaget det her makeup mærke og er solgt. Jeg kan godt li' en hud, der lever og altså ikke er for pudret men mere shine. RMS er lavet på kokosolie så den gir' den glød jeg godt kan li' - og så føles det som en go' creme man smør på og man kan ikke gøre noget forkert. Hvilket også er perfekt for en som mig, der ikke vil bruge for lang tid og ikke er særlig go' til at ligge make-up.
Januar er en tung måned at komme igennem på mange måder. Jeg tager i år til Indien i slutningen af januar. Til Goa på et yoga og meditationskursus. Ovenpå et heftigt efterår og vinter med bogudgivelse, filmoptagelser og Vild Med Dans er jeg så klar på afslapning under varmere himmelstrøg. Jeg glæder mig til at spise sund indisk mad, få smidigheden tilbage i min krop og roen fra meditationen på en lille strand i Goa.

Men indtil da så vil jeg komme en del på Isakaya og Sake Bar på Gasværksvej og spise og hygge. Super indretning, belysning og musik.En nyåbnet japansk restaurant med et gedigent menukort med ikke for mange valgmuligheder. Lige efter mit hjerte.

Mohair strik fra nué notes Denne sweater har jeg haft to af! Jeg har gået dem til døde. Det er den lækreste kvalitet og lækreste farve. Virkelig en yndling. Og jeg må ha nr 3.

3.1 Phillip Lim bukser Jeg er en jeanspige, men skulle jeg prøve med noget andet så skulle det være de her ternede rør. De er cool og har en go pasform.

Frakke fra Lovechild 1979 Jeg er vild med den smukke mosgrønne farve og er blevet mere og mere glad for lidt længere frakker. Det her kan være en go overgangs frakke når det blir bare lidt lunere og vinterfrakken skal skiftes ud.