0

Pernilles Juli favoritterDen danske stylist og streetstyle darling Pernille Teisbæk har delt sine sommerfavoritter med os. Med mange år i den danske modebranche, både som moderedaktør, stylist og succesfuld blogger, er Pernille et velkendt stilikon både nationalt så vel som internationalt. Pernille har bestemt flair for at mikse både stilarter og farver på den helt rigtige måde og vi er altid inspireret af hendes evigt foranderlige stil.

BLUSE FRA NUÈ NOTES. "En stribet langærmet bluse er en musthave i basis garderoben, da den går med alt fra jeans til under en kjole med spaghetti stropper.

SOKKER FRA MISSONI. "Sokker holder max også om sommeren i dine åbne stiletter eller i sandalerne da det både luner de små fusser på en kold sommer aften, samt uden tvivl pifter de udtrådte sandaler op."

NEGLELAK FRA NAIL STATION. "Røde negle har jeg altid om sommeren - står bare flot til en sommer tanned hud."capri

"Jeg skal på roadtrip med min forlovede i Italien, hvor vi skal køre langs Amalfi kysten med stop flere steder for til sidst at spendere nogle dage på den romantiske ø, Capri. Der skal vi bo på et helt vidunderligt sted, som hedder Capri Palace."
NEDERDEL FRA ACNE STUDIOS. "Jeg har tern på hjernen, så kunne ikke stå for denne lårkorte sag med min yndlingsfarve blå i fronten."

ØRERING FRA SOPHIE BILLE BRAHE. "Smuuuk ørering som kan bruges til enhver lejlighed og har en smule blikfang med den sommerlækre turkise sten."


footer
Pernille er den første I rækken af stilfulde damer der deler ud af nogle af deres personlige favoritter. Se næste feature til august.