0

Sophies september favoritter


Den danske smykkedesigner Sophie Bille Brage er denne måneds favorit-gæst. Vi har bedt Sophie om at udvælge hendes september must-haves, og vi elsker hendes prioritering af lækre accessories. Derudover vil vi ønske hende en rigtig dejlig ferie (vi er kun en lille smule misundelige) - men mens Sophie slentrer rundt mellem palmerne, vil i andre byde efteråret velkommen herhjemme.

Jakke fra Saks Potts. "Jeg elsker at have bare ben, så med denne smukke pels vil jeg (med lidt held) kunne holde varmen helt til december"

Antipast strømper. "Man kan aldrig få for mange smukke strømper."

Bukser fra Missoni. "Disse bukser kommer i flere forskellige farver, og er så fine og behagelige."

"Jeg skal besøge min veninde, som lige er flyttet til Los Angeles med sin familie. Jeg glæder mig utrolig meget til at vi skal slappe af i deres hus i Silver Lake, gå i vintage butikker, bo i luksus tippier og chilleren luksus i Santa Monica."
Elipse ørering fra Sophie Bille Brahe. "Det er et af de smykker, som jeg er gladest for at have designet. Jeg elsker dens simple facon og perlens lyse glød."

Maison Pearson hårbørste.

Lovechild 1979 - Blå paraply.
"Min søn og jeg elsker paraplyer, og han bruger dem til at bygge huler i vores stue. Jeg elsker paraplyer med smukke prints til mørke, regnfulde efterårsdage."